Beste liefhebber, via sociale media zijn we afhankelijk van het algoritme dat bepaalt of je mijn posts wel of niet ziet. Via een mailinglist staan wij direct in contact met elkaar, en mis je nooit een pre-order/promotie of update. Als je in de toekomst op de hoogte wil blijven van mijn verdere creaties dan kun je hieronder inschrijven op de mailinglist. GEEN SPAM. Er zal enkel een mail worden verstuurd als er nieuwe projecten zijn of als er iets noemenswaardig te delen valt.

Via de linktree pagina en de sociale mediakanalen blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Een nieuwe videoclip of album. Een wedstrijd of promotie. Al deze zaken worden gelinkt op de linktree pagina die regelmatig wordt upgedate.

Contact
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Wens je mij te contacteren voor een optreden, workshop(traject), voorstelling of studiosessie? Of heb je iets anders in gedachten? Aarzel dan niet om dit formulier in te vullen. Ik tracht om zo snel mogelijk met een concreet voorstel af te komen die voldoet aan de gewenste noden/doelstellingen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

© Copyright 2023 Boeshido vzw IBAN: BE03 9734 3014 1884 – BE0785392073
 Helped with ♥ by Jiggy.