Voorprogramma’s:

Afrika BamBaata (US)
The Pharcyde (US)
Beatnuts (US)
Smif n Wessun (US)
R.A. the Rugged Man (US)
Apollo Brown & Skyzo (US)
t’Hof van Commerce (BE)
Brihang (BE)

 

 

Optredens

Samoerai XL: Samoerai staat al 20 jaar op de planken en heeft al minstens evenveel projecten op zijn palmares staan. Zijn stijl wordt gekenmerkt door bewustmakende en betekenisvolle teksten. Een onuitputbare drang om de wereld en zichzelf in de pen te slorpen manifesteert zich in metaforen, vakkundige rijmschema’s en een duidelijke boodschap. Dat we allen 1 zijn. Liefde voor muziek, elkaar en het leven. Het zijn die thema’s die centraal staan in zijn muziek.

Tijdens de liveshows wordt Samoerai bijgestaan door muzikanten DJ Grazzhoppa, Saimn-I, Tim Wulleman en Sara Moonen. Vele tientallen jaren aan ervaring gebundeld in 1 concrete set. Turntables, bas, akoestische en elektrische gitaren, melodica, saxofoon, keyboards… Met Tradd aan de knoppen zorgt dit zestal voor een unieke live-ervaring. Verwacht je aan diepgaande, bewuste teksten geserveerd op een bedje van instrumentale flavour.

Martioanen: Elon Musk move over; de 1ste Martioanen zijn gekend en ze zijn van bachten de kupe. Dj Saimn, Mc Tovenoare & Mc Samoerai hebben hun aardse leven afgezworen en zijn vastberaden om elk podium in het melkwegstelsel te rocken. Met scherpzinnige flows waar zelfs Spock zou van opkijken, vlijmscherpe scratches die het kot doen daveren op andere planeten, en een performance die zo buitenaards is dat Aliens ruimtevaartuigen op hen af sturen. De Martioanen representen Hip Hop, lokaal, globaal, universaal.

Voorprogramma’s:

Afrika BamBaata (US)
The Pharcyde (US)
Beatnuts (US)
Smif n Wessun (US)
R.A. the Rugged Man (US)
Apollo Brown & Skyzo (US)
t’Hof van Commerce (BE)
Brihang (BE)

 

 

Zalen:

AB Brussel
Vaartkapoen Brussel
Vooruit Gent
De Centrale Gent
Flanders Expo Gent
MSK Gent
Cactusclub Brugge
De kreun Kortrijk
Muziekclub 4AD
De Zwerver Leffinge

Festivals:

Irie Vibes Root Festival
Campo Solar
Polé Polé
Trefpunt Gentse Feesten
RSL Jaz

Workshops

Wil je een rapworkshop of traject organiseren die op interactieve wijze een positieve impact zal hebben op de deelnemers? In de workshops leren de deelnemers om een eigen raptekst te schrijven. Via een traject kunnen we dit zelfs uitwerken tot een eigen nummer met opname en mix inbegrepen. De workshops kunnen op maat worden gemaakt en vertrekken vanuit de doelstelling om mensen te inspireren, iets bij te leren en te connecteren. Om het creatieve die in ieder zit te stimuleren en aan te wakkeren. Mail gerust vrijblijvend voor wat meer informatie.

Voorstellingen

Zouden we niet allen willen wel-zijn? In de hedendaagse wereld waar alles snel moet gaan en waar de mens zelf weleens vergeten wordt is het niet zo vanzelfsprekend dat we ons altijd goed voelen. Vanuit mijn eigenste ervaring ben ik op zoek gegaan naar de verschillende elementen die bijdragen aan ons welzijn. Hoe bereiken we welzijn? “Het is ok om niet ok te zijn”. Dat is de titel van de voorstelling waarin ik met behulp van rap en poëzie praktische voorbeelden meegeef om het individuele en collectieve welzijn te vergroten. Mail gerust vrijblijvend voor wat meer informatie.

Vorige Projecten

Alle Samoerai albums
Grafgravers – Vo de liefhebber
Martioanen – Moeder Bleit
Aminah – Changing Mood
Jayeness – Back to the Basics
Phatmark – Friends, Fools & Family I & II

Assistent engineer by meerdere Jazz albums (Stage)

Opnames / Mix

Je hebt een nummer geschreven en je wil die graag opnemen. Of je hebt opnames van een nummer maar er is nog geen grondige mix uitgevoerd. Bij Boeshido kan je muziek opnemen en laten mixen in een vertrouwelijke en professionele omgeving waar er niet wordt beoordeeld, maar waar we vertrekken vanuit het idee om het beste uit een artiest naar boven te halen. Na ettelijke opnamesessies doorheen de jaren, waarin ik zelf ontelbaar veel fouten heb gemaakt kan ik zeggen dat ik enkele valkuilen en obstakels heb weten te identificeren die een goede opname in de weg kunnen staan. Met enkele tips & trics wordt je performance in de studio onmiddellijk stukken beter. Mail gerust vrijblijvend voor wat meer informatie.

Vorige Projecten

Alle Samoerai albums
Grafgravers – Vo de liefhebber
Martioanen – Moeder Bleit
Aminah – Changing Mood
Jayeness – Back to the Basics
Phatmark – Friends, Fools & Family I & II

Assistent engineer by meerdere Jazz albums (Stage)

Kan je niet onmiddellijk vinden wat je zoekt? Heb je een groots idee voor een project of traject maar weet je niet meteen hoe er aan te beginnen. Spreek mij dan gerust aan. Samen kunnen we een op maat gemaakt project samenstellen die past bij de noden die er zijn. Individuele rapworkshops, freestyle workshops, trajecten met meerdere sessies die uitmonden in opnames, zomerkampjes, masterclasses,… noem maar op. De mogelijkheden zijn legio. Telkens vertrek ik vanuit de doelstelling om de deelnemers iets bij te brengen dat van langdurige waarde is. Elk project wordt met veel liefde en passie voor het vak uitgevoerd.

Wens je mij te contacteren voor een optreden, workshop(traject), voorstelling of studiosessie? Of heb je iets anders in gedachten? Aarzel dan niet om dit formulier in te vullen. Ik tracht om zo snel mogelijk met een concreet voorstel af te komen die voldoet aan de gewenste noden/doelstellingen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

© Copyright 2023 Boeshido vzw IBAN: BE03 9734 3014 1884 – BE0785392073
 Helped with ♥ by Jiggy.