We zien 1 - Ossan - Nog steeds.

Boeshido is de erecode van een Samoerai. Het stelt hem of haar in staat om zichzelf opnieuw uit te vinden na een grote tegenslag of duistere periode in zijn of haar leven. Het staat in teken van respect, discipline en liefde voor alle levende wezens.

Er is een ongezien talent in Vlaanderen. Het ligt te sluimeren in elke inwoner van onze contreien en ver daarbuiten. De creatieve geest! Deze kiem wil ik samen met jullie ont-wikkelen. Omdat er niets meer helend is dan het ongeremde, onbezoedelde creatieve werk acht ik het noodzakelijk om daar een kleine schakel in te vertegenwoordigen.

Bij Boeshido vertrekken we vanuit de hedendaagse noden van mensen, artiesten en/of creatief denkenden. Projecten ontwikkelen en ontplooien in een ondersteunend en open klimaat waar ruimte is voor de eigenheid van de persoon zelf. De nadruk ligt in eerste instantie op het ondersteunen en ontwikkelen van projecten die een affiniteit hebben met, of vertrekken vanuit de Hip-Hop cultuur. Enerzijds omdat ik zelf het meest ben geworteld in dit genre, anderzijds omdat het een niche is in de sector die heden ten dage te weinig aandacht krijgt en af en toe niet aux serieus wordt genomen.
Gelukkig is dit de laatste jaren aan de betere hand.

Waarom optredens?

Via een optreden ben ik in staat om mensen even weg te halen uit hun dagelijkse routine. Het voorziet me het speelterrein van waaruit ik kan vertrekken om mensen te entertainen, te inspireren en te connecteren met elkaar. De beste manier om een boodschap over te brengen is face-2-face, niet via een interface. Muziek is één van de beste medicijnen tegen eender wat van kwaaltjes die ons treffen. Tijdens een liveshow creëren we samen een energie, een gevoel van samenhorigheid; dat we daar allemaal samen zijn om ons te amuseren. Ik kom met veel liefde jullie podium inpalmen om zo een geslaagde avond te garanderen.

Waarom workshops?

Via een workshop kan ik anderen inspireren, iets bijleren of de ruimte gunnen om hun eigen verhaal uit de doeken te doen. De ervaring en kennis die ik in de afgelopen 20 jaar heb verzameld worden ingezet om een leerrijke, stimulerende ervaring te creëren die hopelijk een positieve invloed zal hebben op de deelnemers. Ik zie het als een voorrecht om anderen iets bij te brengen, vertrekkend vanuit mijn persoonlijke bagage die ik doorheen de jaren bij elkaar heb gesprokkeld. Met heel veel passie kom ik bij jullie een workshop of traject op poten zetten om zo een onvergetelijke ervaring te bezorgen aan iedere aanwezige.

Waarom voorstellingen?

Er wordt hedendaags meer en meer ingezet op welzijn. Fysiek, mentaal, psychologisch en spiritueel welzijn. De wereld rondom lijkt soms vervreemd van wie we zijn in de kern. De nadruk ligt veel eer op welvaart dan welzijn. Tijdens een voorstelling kan ik meer detailgericht en precies te werk gaan om de boodschap over te brengen die zich sowieso verschuilt in mijn muziek. Aan de hand van praktische voorbeelden en een dosis interactie schets ik een blueprint waarmee we zelf aan de slag kunnen. Een blueprint die ons allen in staat stelt om het individuele en collectieve welzijn te verbeteren. Vanuit oprechte bezorgdheid over het algemene welzijn bied ik deze voorstelling aan, om zo hopelijk een extra lichtpuntje te kunnen zijn in de duisternis.

Waarom opnames/mix?

Ik ben in de eerste plaats een autodidact. Doorheen de jaren heb ik ontelbare fouten gemaakt. Fouten die me in staat stelden om te groeien en evolueren als artiest. Bovendien heb ik in al die tijd wel honderden nummers opgenomen en gemixt. Dit geeft mij het voordeel dat ik tijdens een opnamesessie vertrek vanuit ervaring. Omdat ik zelf al zoveel opnames heb gedaan kan ik tips geven en bijsturen om tot een geslaagde performance te komen. Als studio-engineer is het vooral van belang om een ruimte te creëren die de artiest in staat stelt om zichzelf te kunnen zijn. Een veilige ruimte waar er niet wordt beoordeeld maar waar we samen proberen het beste uit de muziek te halen.

- Authenticiteit - Affiniteit - Creativiteit - Expressiviteit - Flexibiliteit - Humaniteit - Positiviteit -

Doorheen dit leven heb ik veel geleerd van anderen. Ik bewonderde enkele artiesten en zonder dat zij dat ooit hebben geweten, ben ik ongelooflijk geïnspireerd en gemotiveerd geweest door hen. Die persoon wil ik nu zelf zijn. Een voorbeeld, een wegwijzer, niet meer of niet minder. Die rol wil ik bovendien invullen in direct contact met de anderen, niet enkel vanop afstand. Hip Hop stelde me in staat om een doel te hebben in dit leven. Het gaf mijn leven zin. Ik hoop om die zin en levenslust te kunnen delen met anderen en hen zo hopelijk iets bij te brengen dat van waarde is. Het is het grootste goed om anderen te kunnen helpen.

Wens je mij te contacteren voor een optreden, workshop(traject), voorstelling of studiosessie? Of heb je iets anders in gedachten? Aarzel dan niet om dit formulier in te vullen. Ik tracht om zo snel mogelijk met een concreet voorstel af te komen die voldoet aan de gewenste noden/doelstellingen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

© Copyright 2023 Boeshido vzw IBAN: BE03 9734 3014 1884 – BE0785392073
 Helped with ♥ by Jiggy.